Image
image
image
image


Vidareutbildning för PT, Golf- och tennisinstruktörer.

Denna utbildning är väldigt unik. den har framkommit ut min egen syn på människan och läkning. Jag, Micke Dahlström, har arbetat med människor i väldigt många år och har under dessa samlat på mig en del kunskaper och förståelse.
Sedan 2005 har jag bedrivit vidareutbildningar för massörer, kiropraktorer, naprapater osv och har idag ett 60 tal terapeuter där ute i Sverige och resten av världen som jag utbildat.

QINOpraktik PT är en helt unik utbidning för dig som vill arbeta med människor och den person som bor där inne.

KQNOpraktik PT har samma grund som resten av QINOpraktiken, läs mer om vår grundfilosofi här

QINOpraktik och QINOpraktik PT handlar om varför och inte om hur. Vi lägger inte så stor tonvikt på HUR du lyfter vikter, HUR du tränar utan mycket mer på VAFRÖR.
Varför vill klienten träna? Varför ska du göra så eller så, varför måste du också tänka mycket på din stress.
Naturligtvis får du lära dig allt om hur man gör och lägger upp träningsprogram, men tonvikten ligger framför allt på varför och inte om hur och vad vi gör.

Under din grundutbildning till PT får du förutom det alla andra också lär sig under deras kurser också lära dig:
- Muskeltester, du får lära dig ett 30 tal muskeltester
- Behandling. Du får också lära dig hur du lätt ska kunna behandla de svaga musklerna du tidigare hittade.
- Unika vidareutbildningar som du absolut inte kan få någon annan stans (mina egna kurser).

Muskeltesterna och efterföljande behandling bestämmer hur du sedan lägger upp din klients träningsupplägg och planering, allt utifrån din analys

Inom QINOpraktiken har vi nämligen en grundtanke:
Om hjärnan inte kan spänna muskeln, kan du heller inte träna den....

Bara denna kunskap kommer att göra dig oerhört attraktiv på marknaden, dvs du kan ta mer betalt... Dina kunder får alltid sina resultat bekräftade och verkligen specialsydda utifrån deras svagheter. Dessutom kommer du att kunna hjälpa klienterna med lättare besvär och ha en arsenal av kompetenta terapeuter som du kan skicka vidare till.

QINOpraktik är en mycket avancerad behandlingsmetod som blandar öster- och västerländsk filosofi och behandlingsmetoder. Dessvärre är det oerhört få personliga tränare och sjukgymnaster som förstår varför vi gör det vi gör. Nu har jag fått nog av detta. Vi får helt enkelt utbilda egna PT med en mycket mer holistisk syn på människan.

OM du vill lära dig att förstå människan och få en större förståelse för läkning och rehabilitering och om du tror att läkning kommer inifrån och att vi männsikor består av både en kropp och en själ, om du vill förstå varför du gör det du gör, då har du kommit rätt.

Vår slogan är
"När kvalitet är viktigare än kvantitet". Detta är ganska självtalande. Vi sätter kvalitet i förgrunden till skillnad från de stora aktörerna på den svenska marknaden. Detta kan bara uppnås om man har små klasser.

SKS-klasser är ALDRIG mer än 12 studenter. Detta för att du som student alltid ska kunna fråga din handledare direkt och få svar omgående, att du ska få väldigt mycket praktik under din utbildning samt att det lättare blir diskussioner i mindre klasser/grupper.
 
Vi lägger mycket tonvikt på att du ska förstå helheten, att du redan efter din grundutbildning (QINOpraktik PT) ska kunna "lägga och förstå pusslet". Detta kräver mycket av dig som elev, men i gengäld så får du Sveriges bästa PT utbildning. 
 
Grattis till ditt yrkesval. Jag har själv arbetat som massageterapeut, kinesiolog, kiropraktor och akupunktör sen finska vinterkriget och jag kan med gott samvete gratulera dig till ditt yrkesval.

MEN, denna kurs erbjud endast på engelska. Den kan mycket väl gå i Sverige, men utbildningen är på engelska (om ni inte får ihop 8 st som alla vill gå kursen), men oddsen är stora att du måste åka till London eller Manchester för att gå dessa kurser.

Klicka här för att komma vidare till den engelska sidan.

Mikael Dahlström, Rektor och grundare, Svenska QINOpraktikskolan
Leg Kiropraktor, Kinesiolog, QINOpraktik terapeut, Akupunktör & Massageterapeut
 

 


 

"När kvalitet är viktigare än kvantitet"

image
image