Energetic Syncronization Therapy

Kurs:

Tillämpad Energetic Syncronization Therapy

 

Kurslängd:    3 dagar

Tider:               09-17

 

 

Förkunskaper:

Diplomerad QINOpraktikterapeut och medlem 

i IQA

 

Kursinnehåll:

Tillämpad- och Funktionell Kinesiologi, Neurofysiologi, PSYCH-K, Educational Kinesiology (Brain Gym)

 

 

Behandlingstekniker:

PSYCH-K, Educational Kinesiology (Brain Gym), Neuro Linguistisk Programmering.

 

Kursintyg:

Efter kursen erhåller du ett kursintyg

Tillämpad Energetic Syncronization Therapy


Detta har hänt: Moul 1 gick mycket ut på att välta ditt korthus, få dig att se på kroppen och bakomliggande orsaker på ett helt annat sätt. Ge dig en djupare förståelse.

Modul 2 var enormt personlighetsutvecklande med underbara tekniker som jag vet är några av dina absoluta favoriter (cranio-sacral teknik och kraniell behandling). Sedan  knöt vi ihop säcken och äntligen hade du ett korthus igen, men denna gång med en oerhört mycket bredare grund.

Du blev stor och fick äntligen ett erkännande för alla dina elevbehandlingar och utslitna hårsäckar (när du försökte lära dig allt detta:)). Men såå mycket roligare du har nu när du jobbar..


Diplomerad QINOpraktikterapeut.

Sen följde ytterligare 2 år med olika kurser och de årliga fördjupningskurserna där vi framför allt fokuserar på att dina kunskaper ska förankras och förkovras. På dessa kurser vet jag att väldigt många pusselbitar föll på plats. Dessa helger gick ut på sitta runt ett bord med dina kollegor, diskuttera och ge och få enormt mycket behandling under tre intensiva dagar.


Sen har vi lärt oss Tillämpad Strain and Counterstrain och QINOpractic Rehab och Stress Release som är komplement till QINOpraktiken, sen kom Emotional Release Technique och NLP. Kanske du aldrig kommer att jobba renodlat med dessa tekniker, men det var aldrig meningen heller. Meningen, eller målet, med den helgen var att du skulle växa på ett personligt plan och jag vet att du alltid kommer att integrera dessa tankar (och/eller tekniker) i dina behandlingar. De är en mycket stor del av helhetsbilden.


Och nu står vi här på tröskeln, snart ska du ut helt på egna vingar....


Tillämpad Energetic Syncronization Therapy (the last endevour) has arrived, the Eagle has landed.

Under denna helg jobbar vi dels med en fantastisk teknik som jag benämner som Energetic Syncronisation Therapy.

Denna utbildning finns garanterat inte att få i Sverige förutom här hos oss.


Tekniken ser väldigt annorlunda ut och ska få din kropp att själv förstå problemet och lösa det. Du som terapeut ska bara guida patienten i dess arbete. En teknik som lovar enormt gott, men inte en teknik som alla gillar att jobba med eftersom den ser helt annorlunda ut än de/du hittills sett i ditt liv. Om du ska arbeta med denna teknik, då ska du inte vara rädd att se utanför ramarna och inte bry dig om att de kallar dig häxa:).


Denna helg går framför allt ut på att utveckla dig personligen. Det kommer att ske enormt många "genombrott" under denna helg för dig som person, många sår kommer öppnas och läkas, många tårar och dåliga minnen, men dessa får en underordnad roll av all skratt och glädje.


Välkommen till ett nytt liv.

Det vi sår på våren får vi skörda på hösten.


Gandhi sa:

Your Beliefs become Your Thoughts

Your Thoughts become Your Words

Your Words become Your Actions

Your Actions become Your Habits

Your Habits become Your Values

Your Values become Your Destiny


Som sagt, det du sår på våren blir du tvingad att skörda till hösten, vare sig du vill det eller inte.

Så, vi måste alltså börja att programmera om Dina Beliefs ("sanningar").


En otroligt intressant och spännande kurs..


Förutom detta kommer du att lära dig grunderna i Educational Kinesiology (Brain Gym) som jag arbetar med när jag behandlar ADHD, Dyslexi, Koncentrationssvårigheter och så vidare..