Vad vi behandlar

Vad QINOpraktikterapeuter

behandlar

QINOpraktikterapeuten behandlar problem i rörelseapparaten.


Exempel på vad som behandlas:

Värk i axlarna

Nacksmärta   

Utstrålning armar/ben

Nackspärr

Frozen Shoulder

Återkommande smärtor

Huvudvärk

Migrän

Tennis-/golfarmbåge

Öronsus/yrsel

Idrottsskador   

Ryggskott/värk

Musarm

Foglossningssmärtor

Inkontinens

Stress

Allmänna smärtor osv...


Men det viktigaste för en QINOpraktikterapeut är att arbeta tillsammans med klienten/patienten och att han/hon är en aktiv del av processen.

Hur bra man lyckas med sina klienter/patienter har inget med teknik att göra.

Läkning sitter inte i vilken teknik vi använder, det handlar mer om relationen mellan terapeut och klient/patient.


Ovan står det en massa symptom, en viktig sak att påpeka är att vi egenligen inte fokuserar på dina symptom, vi behandlar hela dig, balanserar dig på många plan och sedan förlitar oss på att läkning sker i din kropp när du väl fungerar mer optimalt.

Läkning kommer innifrån, inte utifrån. Ingen läkare, Kiropraktor eller Naprapat kan läka dig. bara du. Det är därför vi förlitar oss på att att läkning kommer ske även i dig, när vi hjälpt din kropp funger lite mer optimalt. Och, tro det eller ej, men det sker om, och om, och om igen... Lita på att den intelligens som för länge sedan omvandlade spermier i fars pung till den unika skapelse du är idag också fortsätter fungera även idag. Det är denna intelligens vi litar på.


Att utbilda klienten/patienter är A och O när det gäller behandlingsmässig framgång.


OBS: QINOpraktik kan inte hjälpa dig vid tillstånd som har ett namn eller en stämpel, dvs diagnostiserade sjukdomstillstånd. Det är emot Svensk lagstiftning för alternativterapeuter att behandla åkommor som inte har med rörelseapparaten att göra. Vi behandlar således INTE sjukdomstillstånd. QINOpraktik kan inte bota sjukdomar.


QINOpraktik är heller inte att missta för kiropraktik. QINOpraktik använder inga kiropraktiska manipulationstekninker. Svenska QINOpraktikskolan har ingen utbildning i kiropraktik eller lär INTE ut andra tekniker som skulle kunna misstolkas som kiropraktik.

Osäker om du ska gå utbildningen?

 

Köp inte grisen i säcken.. Vi erbjuder dig en helt gratis 2 timmar lång diskussion och prova på behandling innan du bestämmer dig för att gå QINOpraktikkurserna.

 

Det finns inga som helst krav på att du ska gå kursen efter denna, men det ger dig ett ypperligt tillfälle att prova på om detta känns rätt för dig, eller inte. Prova gratis först...